Külső Keleti Körút

Véleményeket gyűjtünk a Külső Keleti Körútról.
Az ön véleményét is várjuk: részletek

A Külső Keleti Körútról

Utolsó hozzászólások

Nem szeretnénk ha itt körút lenne

2008.04.04. 21:43 harzol2

Tóth Bernadett és Molnár Róbert vagyunk, Vércse utcában lakunk.
Ide járunk kutyát sétáltatni.
Nem szeretnénk ha itt körút lenne és az erdő ketté lenne vágva.
Úgy gondoljuk, hogy aki a közelben lakik az biztos ellenzi a Külső Keleti Körút megépítését.

5 komment

Címkék: interjú erdő ellene

A bejegyzés trackback címe:

https://kkk.blog.hu/api/trackback/id/tr80411699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kétfülű 2008.04.04. 22:46:30

Kedves Kutyatulajdonos hozzászóló, én meg (több) "gyerektulajdonos" vagyok, akik szívják a a bűz és a zajt, a falak repedését.
Így megértem azt a nagy problémát, hogy észak felé csak 3km-t tud futni a kutyus. Igaz kelet vagy nyugat felé sokkal többet, de ne keressük a kákán a csomót.

Rp 2008.04.04. 23:09:48

Kedves Kétfülű! És mi történne, ha a gondolkodásmódodon próbálnál meg legelőször változtatni, és ahelyett, hogy itt ilyeneket írogatsz - nem minősítem, vagy jót, vagy semmit... -, gondolkodnál egy kicsit! Ahelyett, hogy a dugóban araszolsz, és magad is tovább kelted a bűzt, a zajt, és a falak repedését, egész egyszerűen egy kerékpárra pattannál, és bekerekeznél oda, ahová amúgy csak araszolgatás, bosszankodás, és szmogkeltés útján jutnál el. Így minden nap tennél valamit - magadért, és egy jobb városért is. ;)

kétfülű 2008.04.04. 23:16:22

Tudod hiába pattanok kerékpárra a szobámban, attól még a forgalom ott marad az ablakaim alatt. Sőt a falak is tojnak rá, hogy Én kerékpározok vagy sem.
Neked felajánlom, cseréljünk lakhelyet, hátha helyrejön a "gondokodásom".

ja és Te se ülj akkor soha autóba, van bicikli, ló és a lábad.

kétfülű 2008.04.04. 23:33:50

Elismerem, egy esetleges népszavazáson összejönne vagy 3000-3500 szavazat az út ellen, a 30-40000 út melletti szavazattal szemben.
Ezzel kívánok mindenkinek jó éjszakát.

MR 2008.04.15. 10:42:37

Kedves Kétfülű!

Nem tudom merre laksz, és tényleg megoldaná-e a problémád egy kkk jellegű beruházás. Ha igen, akkor egy esetleges népszavazáson támogasd, ha nem vagy biztos abban, hogy megoldja, akkor érdemes talán a költözésen is gondolkodni.
Laktam én is zajos helyen, amit nyilván nem szerettem, ezért elköltöztem.
Persze ez csak az egyén problémáját oldhatja meg, ugyanakkor szerintem azon is érdemes gondolkodni, tényleg akarjuk-e, hogy a kerületre dőljön az új út által nyilvánvalóan megnövekedő forgalom.
Nem a kutyasétáltatás miatt, de tényleg nem értek azzal egyet, hogy feléljük a környezetünket annak érdekében, hogy a kamionok rövidebb úton járhassanak.
Ha repednek a falak és aránytalan a zajterhelés, akkor egyébként is vannak jogi eszközök a birtok védelem érvényesítésére. Ha ebbe az irányba lépnél, nem folyamatosan ellent kellene mondanod a teljesen ésszerű erdő védelemnek, hanem a saját és a környezetedben élők érdekében elérni, hogy az az útvonal is súly korlátozott, sebesség korlátozott terület legyen.
süti beállítások módosítása