Külső Keleti Körút

Véleményeket gyűjtünk a Külső Keleti Körútról.
Az ön véleményét is várjuk: részletek

A Külső Keleti Körútról

Utolsó hozzászólások

Semmi értelme az egész elkerülő útnak

2008.04.04. 21:03 harzol2

Tick Miklós vagyok és a következőt szeretném elmondani: műszakilag annyi az egész, hogy ha kéregvezetéssel építik, akkor is kell ide szellőzőket csinálni, a szellőzőkön keresztül ugyanúgy a füst, a korom meg minden fel kell, hogy jöjjön a felszínre.
Ha nem fedetten csinálják, akkor meg olyan zaj lesz, ami tűrhetetlenné válik az út környezetében.
Harmadik az, hogy lesz egy bizonyos rezonancia a kamionok által. Ez a házakat fogja keményen érinteni az út mellett. Mondjuk engem nem, mert én egy kicsit távolabb vagyok ettől az egész rendszertől.
Továbbá kellenek menekülő útvonalak, ami csak úgy valósítható meg, ha csinálnak le és följárókat. Ha már ilyenek vannak, akkor ugyanúgy a kerületben fognak járkálni a teherautók, úgyhogy semmi értelme az egész elkerülő útnak, úgy ahogy van. Éppen ezért ellenzem az utat, csak a pénzt ölnék bele.
Azzal megoldhatják a közlekedést, ha megcsinálják a nullást és bekötő utakat csinálnak a megfelelő helyeken a város felé. Ha már be kell, hogy jöjjenek a kamionok akkor ezeken tegyék. Sokkal egyszerűbb és olcsóbb, minthogy ha ezt itt föltúrják.
A másik az, hogy ez egy honvédségi vasútvonal, ami már a múlt században itt volt. A múlt század alatt most a 19. századot értettem. Itt bármi történik, akkor a hadtest Soroksárig itt tud mozogni. Olyan fő útvonalakhoz biztosít csatlakozást, mint a szolnoki, debreceni.

Szólj hozzá!

Címkék: interjú forgalom környezetszennyezés honvédség ellene zajterhelés

A bejegyzés trackback címe:

https://kkk.blog.hu/api/trackback/id/tr9411641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása