Külső Keleti Körút

Véleményeket gyűjtünk a Külső Keleti Körútról.
Az ön véleményét is várjuk: részletek

A Külső Keleti Körútról

Utolsó hozzászólások

Idő kérdése, hogy ez az út az erdőt mikor teszi építési övezetté

2008.04.07. 01:12 harzol2

Nevem Fábián József XVIII. kerület Galamb utcai lakos. Feleségem Fábián Józsefné Homoki Borbála.
Körülbelül 30 éve lakom Pestlőrincen és messzemenőleg ellenezzük ezt a külső kerületi elkerülő körutat. Több okból.
Első indok az, hogy sok olyan területet érint ez a Külső Kerületi Körút, ahol a lakók megszokott nyugalmát, életét olyan mértékben befolyásolná az út, ami nem megengedhető, annak a kisebbségnek az érdekeit képviselve, akik gépjárművel járnak.
Másik része pedig az, hogy környezetvédelmi károkat okoz. Biztos, hogy csak idő kérdése, hogy ez az út az erdőt mikor teszi tönkre és mikor teszi építési övezetté. Ez ellen szeretnék tiltakozni.
Pont ezért jöttünk Pestlőrincre lakni 30 évvel ezelőtt, mert maga a környék adottságai olyanok, ami nekünk tetszik. Egyébként a VIII. kerületben is lehetne lakni, de nem azt választottuk.

1 komment

Címkék: interjú erdő környezetszennyezés ellene zöldövezet

A bejegyzés trackback címe:

https://kkk.blog.hu/api/trackback/id/tr2414547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

arvisura · turoczi.blog.hu 2008.04.07. 22:26:02

Tudod József minden azon múlik, hogy kinek van több pénze. Itt sem a környezet, sem az egyének érdeke nem számít!. Itt élek 57 éve (ebben az országban), megtapasztaltam-főként a módszerváltás óta van ez így.
süti beállítások módosítása